Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 10 juli 2019

Gemeente Mol: Nieuw openbaar onderzoek voor hotelproject op site Café Boulevard

Nieuw openbaar onderzoek voor hotelproject op site Café Boulevard

Woensdag 10 juli start een nieuw openbaar onderzoek voor het hotelproject op de site van Café Boulevard in de Corbiestraat. Het nieuwe openbaar onderzoek volgt uit een wijziging die de projectontwikkelaar heeft aangebracht aan de plannen. In het aanvankelijke project waren acht studio's en één eenslaapkamerappartement voorzien voor tijdelijk (hotel)verblijf. In de aangepaste plannen worden deze studio's en het appartement volwaardige wooneenheden, zodat deze elk een afzonderlijke brievenbus kunnen krijgen en mensen zich hier kunnen domiciliëren.

Lees verder

Online veiling van gemeentelijke goederen van start op maandag 15 juli

Het online veilinghuis I&O Auctions start op maandag 15 juli met een online veiling van gemeentelijke goederen. Op donderdag 25 juli gaat de kijkdag door op de gemeentelijke stapelplaats Drill, Kruisven 65 van 10 tot 12 uur en in de kelder van jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8 van 13 tot 15 uur. De veiling sluit af op maandag 5 augustus om 18 uur. Alle info over deze veiling vind je op www.io-auctions.com en is verkrijgbaar op de kijkdag.

Lees verder

Zin om deze winter als verwarmingscoach aan de slag te gaan?

Provincie Antwerpen zoekt vrijwilligers die deze winter als verwarmingscoach aan de slag willen gaan. Als coach ga je op huisbezoek bij geïnteresseerde huishoudens in je (buur)gemeente. Je geeft hen tips op maat en helpt hen bij het zuinig instellen van hun verwarming. Zo besparen we heel wat energie en verminderen we de CO2-uitstoot binnen de provincie. Wil jij ons team versterken? Schrijf dan in.

Lees verder

Pionier zoekt lesgever sociale media en apps schooljaar 2019 - 2020

Pionier zoekt een lesgever voor sociale media & apps schooljaar 2019 – 2020. De lesgevers bij Pionier zijn vrijwilligers. Je moet niet noodzakelijk een onderwijsdiploma bezitten, maar wel je kennis op een aangename manier kunnen doorgeven aan anderen. De lessen gaan door op donderdag van 9.30 tot 11.30 uur. Heb je interesse om deze cursus te begeleiden, neem dan contact op met het bureau van Pionier via 014 32 27 87 of pionier@gemeentemol.be.

 

Lees verder