Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 9 juli 2019

Gemeente Mol: Je budgetmeter opladen in de zomer is verwarmen in de winter

Je budgetmeter opladen in de zomer is verwarmen in de winter

Je budgetmeter opladen in de zomer heeft als voordeel dat je een reserve opbouwt voor de winter. Op deze manier heb je een overschot of tegoed voor de koude winterperiode.

Lees verder

De sociale verwarmingstoelage aanvragen kan het hele jaar door

De sociale verwarmingstoelage kan het hele jaar door aangevraagd worden, ook tijdens de zomermaanden. De aanvraag dient binnen de zestig dagen na levering te gebeuren bij het seniorenplus team in het lokaal dienstencentrum Ten Hove.

Lees verder

Gezocht: vrijwilligers die nieuwkomers wegwijs maken via Het Kompas

Voor anderstalige nieuwkomers die in onze gemeente komen wonen, is het niet eenvoudig: inschrijven bij een ziekenfonds, afsluiten van verzekeringen, zoeken van kinderopvang, afspraken maken bij een dokter, de zoektocht naar een geschikte woning,… Daarom zoeken we inwoners die hen wegwijs willen maken via 'Het Kompas'. Heb je zin om je hiervoor in te zetten en kan je je vrijmaken op woensdagvoormiddag? Stuur dan een mail naar hanne.rijkers@gemeentemol.be!

Lees verder

Gemeentebestuur is dringend op zoek naar een technisch assistent stoepenploeg

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds technisch assistent stoepenploeg, niveau D in contractueel dienstverband. Het gaat om een vervangingscontract. Interesse? Vul dan zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in.

Lees verder