Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 5 juli 2019

Gemeente Mol: Glasbollen Peerdskerkhof krijgen vrolijk jasje in strijd tegen sluikstort

Glasbollen Peerdskerkhof krijgen vrolijk jasje in strijd tegen sluikstort

Aan de glasbollen in het Peerdskerkhof blijft regelmatig sluikstort achter. Met de vrolijke campagne 'Ik ben opgefleurd, hou me netjes' slaan het gemeentebestuur en IOK de handen in elkaar om dit probleem aan te pakken. Kleurige bloemen op de glasbollen en een fris groen 'gazonnetje' errond trekken de komende maanden de aandacht en moeten sluikstorters op een positieve manier ontmoedigen. Deze actie maakt deel uit van 'Mooimakers'.

Lees verder

Delegatie Mollenaars krijgt opnieuw kans om Kara Kara te bezoeken

Op zaterdag 29 juni vertrok een delegatie van vijf inwoners naar onze zusterstad Kara Kara in Niger. Schepen van ontwikkelingssamenwerking Hilde Valgaeren, Luc Crambé, Marina Hannes, Michiel Vanbaelen en Geerd Van Den Abbeele van het Kara Karacomité bekijken de stand van zaken van de lopende projecten waar zij zich voor inzetten.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt twee maatschappelijk werkers algemeen maatschappelijk werk

Het gemeentebestuur zoekt twee maatschappelijk werkers algemeen maatschappelijk werk, in contractueel dienstverband voor contract bepaalde duur, niveau B. Solliciteren kan tot en met 24 juli 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Gemeentediensten gesloten op donderdag 11 juli

Op donderdag 11 juli, Feest van de Vlaamse Gemeenschap, zijn de meeste gemeentediensten gesloten. Uitzonderingen zijn de dienst toerisme, ecocentrum De Goren, het Jakob Smitsmuseum, de cafetaria van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, kinderclubs Krekeltje en Hommeltje en zwembaden Vita Den Uyt. Tijdens de zomervakantie geldt voor een aantal diensten ook een aparte dienstregeling. Raadpleeg onze actuele openingsuren.

 

Lees verder