Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 4 juli 2019

Gemeente Mol: Gemeentebestuur is dringend op zoek naar technisch assistenten groen

Gemeentebestuur is dringend op zoek naar technisch assistenten groen

Het gemeentebestuur zoekt twee voltijds technisch assistenten groen in contractueel dienstverband, niveau D. Het gaat om een contract voor bepaalde duur tot en met 30 november 2019. Interesse? Vul dan zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in.

Lees verder

Dorpskern Wezel vanaf week 8 juli verboden zone voor zwaar vervoer (+3,5 ton)

Nu de aanleg van fietspaden langs de Postelsesteenweg (N136) klaar is, zijn alle voorwaarden vervuld voor het invoeren van een tonnagebeperking (+3,5 ton) om de dorpskern van Wezel te vrijwaren van vrachtverkeer. In de week van maandag 8 juli plaatst het gemeentebestuur de nodige zoneborden. Vanaf dan zijn vrachtwagens van en naar Nyrstar en bedrijvenzone Driehoek verplicht om te rijden via de Zuiderring (N71) en het Lommelse Kristalpark.

Lees verder

Met Grabbelpas op citytrip naar Amsterdam op 28 augustus? Schrijf snel in!

Op woensdag 28 augustus kunnen jongeren (geboren 2003-2008) met Grabbelpas op citytrip naar Amsterdam! Wil je mee? Schrijf dan snel in via www.gemeentemol.be > Grabbelpas > online inschrijven, of ga langs bij het Grabbelpasloket in sporthal Den Uyt (Rode-Kruislaan20), want de plaatsen zijn beperkt. Deelnemen kost 33 euro. De bus vertrekt om 8 uur aan jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8. Thuiskomst is voorzien om 18.30 uur.

Lees verder

Rozenberg afgesloten op 11 juli voor afbraak bouwkraan

Voor het afbreken van een bouwkraan wordt de Rozenberg op donderdag 11 juli afgesloten voor alle autoverkeer. De afsluiting gebeurt ter hoogte van Rozenberg 19 – 21. De werken vinden plaats tussen 7 en 17 uur. Fietsers en voetgangers kunnen op elk moment de afgesloten zone passeren. Voor auto's geldt een omleiding in beide richtingen. Wie uit Ginderbuiten komt, wordt omgeleid via de Bergstraat, Guido Gezellestraat en Statiestraat. Verkeer uit de richting van de Voogdijstraat rijdt om via de Kloosterstraat, Lakenmakersstraat, Corbiestraat, Statieplein en Leenhofstraat.

 

 

Lees verder