Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 24 juli 2019

Gemeente Hooglede: Verkeersinfo Schoolstraat 20/09/2019

Verkeersinfo Schoolstraat 20/09/2019
Op vrijdag 20/09/2019 gaat langs de Gitsbergstraat in Hooglede de jaarlijkse strapdag door uitgaande van de vrije basisschool Gitsbergstraat 15 in Hooglede.
Lees verder

Warme dagen, zorg dragen! Wees voorbereid!
Vanaf begin volgende week komen opnieuw tropische temperaturen onze kant uit. Het is belangrijk om tijdens de hittegolf jezelf te verzorgen en uit te kijken voor anderen!
Lees verder

Wat kunnen we leren van de afvalaanpak op jouw vakantiebestemming?
Wij doen al goed ons best, maar willen altijd bijleren. En vaak leer je bij door eens elders te piepen om daar te zien hoe ze dezelfde problemen aanpakken. Soms ook gewoon over de grens, in een andere gemeente, bij andere intercommunales of ... in het buitenland.
Lees verder

Wees waakzaam voor brandgevaar!
Omwille van de grote hitte en extreme droogte is het noodzakelijk een verbod voor het maken van kampvuur op het volledige grondgebied van de provincie West-Vlaanderen in te stellen. Hiernaast is er een rook- en vuurverbod in de natuurgebieden, de provinciale domeinen en de bossen in West-Vlaanderen.
Lees verder

Hoe afkoelen bij warm weer?
Het is zeer belangrijk dat je het niet te warm krijgt wanneer de temperaturen oplopen. Daarom geven we je graag de nodige tips hoe je kunt afkoelen tijdens warm weer.
Lees verder