Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 20 juli 2019

Gemeente Edegem: ATV-vertellingen met William Boeva

ATV-vertellingen met William Boeva
ATV-vertellingen komt naar Edegem! Stand-upper William Boeva palmt het feeërieke voorplein van Kasteel Hof Ter Linden in voor een avond vol humor en gezelligheid.
Lees verder

Tijdelijke wijziging openingsuren publieksloketten gemeentehuis van 1 tot 23 augustus
Door overmacht zijn wij genoodzaakt de openingsuren van de publieksloketten van het gemeentehuis tijdelijk aan te passen. Van donderdag 1 augustus tot en met vrijdag 23 augustus kan je terecht op onderstaande momenten:
Lees verder

Den Willecom scoort duurzame ontwikkelingspunten met graffitikunst
Een participatietraject met het gemeentepersoneel, kunstcentrum Huis Hellemans en de creatieve insteek van SMOK liet Den Willecom duurzame ontwikkelingspunten scoren. Edegem maakt de duurzame ontwikkelingsagenda van de Verenigde Naties mee waar. Daarbij krijgt ze hulp van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) die Edegem selecteerde als één van de 20 pilootgemeenten om...
Lees verder

Inschrijvingen kunstacademie 2019-2020 -
In de kunstacademie leren kinderen en jongeren spelenderwijs alle kneepjes van de beeldende kunst. De eindejaarstentoonstelling bewijst telkens wat ze allemaal in hun mars hebben. Ben je tussen 6 en 11 jaar (lagere school)? Teken, schilder en boetseer je graag? Welkom! Nieuw! Ook jongeren kunnen vanaf nu terecht in Edegem. Voor 12- tot 17-jarigen starten we met een middelbare graad.
Lees verder

Edegem op zijn best: de jaarmarktfeesten! -
Een succesrijke traditie tijdens het weekend van de eerste zondag van september: Edegem-Centrum trekt zijn wervelend jaarmarktkleedje aan. Voor de 82ste keer ondertussen! Onze jaarmarktfeesten staan synoniem voor veel volk en veel plezier met kermis, braderij, rommelmarkt, opendeurdagen, dans-, muziek- en sportoptredens, animatie, workshops, en voetbal!
Lees verder

Bevrijdingsfeesten Edegem
75 jaar bevrijding van WOII, dat kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De Kring voor Heemkunde van Edegem organiseert op 14 en 15 september 2019 bevrijdingsfeesten op het Gemeenteplein in Edegem.
Lees verder