Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 3 juni 2019

Stad Tongeren: Ronde van Limburg

Ronde van Limburg
Maandag 10 juni is Tongeren in de ban van de fiets. De Ronde van Limburg gaat dan van start, een wielerwedstrijd van categorie 1.1. Het wordt een feesteditie, want de Ronde van Limburg bestaat 100 jaar.
Lees verder

Slotetappe Baloise Belgium Tour
Zondag 16 juni is Tongeren de vertrekplaats voor de slotetappe van de Baloise Belgium Tour. Het startschot wordt om 11.30 uur op de Grote Markt gegeven. Daarna volgt een plaatselijke ronde van ongeveer 20 km, met een tussensprint op de Sint-Truidersteenweg.
Lees verder

Wilt u ook lid worden van de milieuraad?
Wilt u zich engageren en mee richting geven aan het milieubeleid van Tongeren? Aarzel dan niet! U kan zich kandidaat stellen tot uiterlijk 15 juli 2019.
Lees verder

Patrice wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Patrice uit Tongeren wint als derde een 'Tuinbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij brasserie Infirmerie, Begijnhof.
Lees verder

Infovergadering windturbineproject Engie Electrabel
Op woensdag 26 juni om 19.30 uur vindt een voorafgaande informatievergadering plaats over het project Fexhe-Slins Est en Juprelle-Herstal in de zaal A Trîhê, Rue Lambert Tilkin 1 te 4453 Villers-Saint-Siméon.
Lees verder

'Beleef Tongeren' – Eerste Stadsloop
Al joggend op ontdekking door onze stad. Met 'Beleef Tongeren – Eerste Stadsloop' kunt u op zaterdagavond 10 augustus Tongeren ontdekken zoals u dat nog nooit gedaan heeft. Al joggend dwars door de indrukwekkende trekpleisters maar ook door een aantal verborgen plekjes van onze mooie stad.
Lees verder