Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 7 juni 2019

Gemeente Mol: Pionier zoekt lesgever 5de jaar Spaans schooljaar 2019 - 2020

Pionier zoekt lesgever 5de jaar Spaans schooljaar 2019 - 2020

Pionier zoekt een lesgever voor Spaans 5de jaar, schooljaar 2019 - 2020 (voorbereiding op conversatie). De lesgevers bij Pionier zijn vrijwilligers. Je moet niet noodzakelijk een onderwijsdiploma bezitten, maar wel je kennis op een aangename manier kunnen doorgeven aan anderen. De lessen gaan door op dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur. Heb je interesse om deze cursus te begeleiden, neem dan contact op met het bureau van Pionier via 014 32 27 87 of pionier@gemeentemol.be.

 

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen schooljaar 2019-2020

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen voor het schooljaar 2019 - 2020, niveau E, contractueel dienstverband. Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur (september 2019 tot en met juni 2020). Solliciteren kan door een korte motivatiebrief en curriculum vitae door te mailen naar vacature@gemeentemol.be.

Lees verder

Postelsebaan vermoedelijk 17 juni weer open, werken nieuwe ophaalbrug afgerond!

Vermoedelijk gaat op maandag 17 juni de Postelsebaan (N123) – de verbindingsweg tussen Retie en Postel – weer open. De realisatie van een nieuwe ophaalbrug is dan volledig afgerond. Voor auto- en vrachtverkeer geldt ook op de nieuwe brug beurtelings verkeer. De brug verhoogt de veiligheid van de fietsers en voetgangers: zij hebben op elk moment in beide richtingen vrije doorgang en er is een vrije fietsstrook voorzien van drie meter. De openingsdatum geldt onder voorbehoud van een positief resultaat bij de algemene technische keuring.

 

 

Lees verder

Ecocentrum De Goren opnieuw bereikbaar via mail

Ecocentrum De Goren is opnieuw bereikbaar via mail. Door het stormweer in de nacht van 5 op 6 juni kreeg ecocentrum De Goren te maken met wateroverlast. Dit veroorzaakte een elektriciteitspanne waardoor de medewerkers ter plaatse via mail onbereikbaar waren.

 

 

Lees verder