Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 6 juni 2019

Gemeente Mol: Omgevallen bomen op de rijweg, fietspad of voetpad? Bel naar 014 33 08 82

Omgevallen bomen op de rijweg, fietspad of voetpad? Bel naar 014 33 08 82

Het gemeentebestuur opent een tijdelijk meldingsnummer voor meldingen van omgevallen bomen die de rijweg, fietspad of voetpad versperren. We vragen burgers om hiervoor te bellen naar 014 33 08 82. Voor onze gemeente komt dit nummer in de plaats van 1722. Dankzij een eigen centraal meldingsnummer kan het gemeentebestuur de opruimingswerken sneller en beter coördineren. Momenteel zijn zowel de brandweer als onze eigen groendienst op het terrein aan de slag om versperde wegen zo snel mogelijk open te krijgen. Alleen voor dringende interventies bel je best naar het gekende noodnummer 112.

Lees verder

Zes scholen beloond voor hun strijd tegen zwerfvuil dankzij Operatie Proper

Op 4 juni kregen zes Molse scholen een beloning uitgereikt voor hun deelname aan het project Operatie Proper. De deelnemende scholen staken de handen uit de mouwen in hun strijd tegen zwerfvuil voor propere terreinen en een mooiere buurt. Hun inspanningen werden beloond met een mooie cheque.

Lees verder

Gemeentediensten gesloten op pinkstermaandag 10 juni

Op maandag 10 juni, pinkstermaandag, zijn de meeste gemeentediensten gesloten. Ook zwembad Vita Den Uyt blijft die dag dicht. Uitzonderingen zijn de dienst toerisme, ecocentrum De Goren en de cafetaria in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove. Raadpleeg onze actuele openingsuren op www.gemeentemol.be/openingsuren-en-contact.

Lees verder

Ticketbalie Cultuurcentrum 't Getouw gesloten van 12 tot en met 19 juni

Vanaf woensdag 12 juni tot en met woensdag 19 juni is de ticketbalie van Cultuurcentrum 't Getouw in Schouwburg Rex (Smallestraat 2) gesloten. Je kan dan geen tickets kopen. Raadpleeg de actuele openingsuren via www.getouw.be.

Lees verder