Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 12 juni 2019

Gemeente Mol: Kennisgeving conformiteitsattest beperkt bodemsaneringsproject

Kennisgeving conformiteitsattest beperkt bodemsaneringsproject

OVAM ontving op 14 mei 2019 het verslag van het beperkt bodemsaneringsproject voor de grond aan de Retieseweg 111 in Geel (perceel Mol 5 afd, sectie D, nr. 738 Z) met als titel 'Beperkt bodemsaneringsproject; Europese Commissie Gemeenschappelijk Centrum voor Onderzoek, Retieseweg 111, 2440 Geel'.

Lees verder

IKEA Fonds schenkt 5.000 euro aan Peuterspeelpunt en MoederTaal

De gemeentelijke projecten Peuterspeelpunt en MoederTaal ontvingen van het IKEA Fonds 5.000 euro. Beide initiatieven dienden bij het IKEA Fonds een dossier in en werden achteraf geselecteerd. Het geld wordt gebruikt voor de aankoop van spelmateriaal voor kinderen tussen 0 en 3 jaar.

Lees verder

Wat zijn de plannen van ANB met De Watering? Ontdek het op 22 juni

Agentschap Natuur en Bos (ANB) organiseert op zaterdagvoormiddag 22 juni een informatiemoment over geplande inrichtingswerken op domein De Watering. Dit domein omvat een voormalig viskweekvijvercomplex. Het domein is zowel gelegen in Mol (noordwesten van Postel) als Arendonk. Voor het informatiemoment ben je tussen 10 en 12.30 uur welkom ter hoogte van wandelknooppunt 80. Om 10.30 uur start een rondleiding met de boswachter doorheen het domein. Wie meewandelt, krijgt nog meer duiding over de geplande ingrijpende werken. Bij nat weer raden we aan om stevig schoeisel of laarzen te dragen.

Lees verder

Wie verdient een 'Jeugdwerk Award'? Dien voor 28 juni jouw kandidaat in!

Dit najaar reiken we voor het eerst de 'Jeugdwerk Awards' uit. Hiermee zetten we individuen of verenigingen binnen het jeugdwerk in de bloemetjes om hen te bedanken voor hun bijzondere prestaties het afgelopen jaar. Wie is volgens jou de meest opmerkelijke nieuwkomer, grootste sfeermaker, beste helper, jeugdverdienste? Welke vereniging organiseerde de meest bijzondere activiteit, beste fuif of zorgt voor veel verbinding over de grenzen van de vereniging heen? Laat het ons voor 28 juni weten via www.gemeentemol.be/jeugdwerkawards!

Lees verder