Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 14 juni 2019

Gemeente Mol: Inschrijvingen loting Cultuurcentrum ’t Getouw groot succes!

Inschrijvingen loting Cultuurcentrum 't Getouw groot succes!

De inschrijvingen voor de ticketloting van Cultuurcentrum 't Getouw zijn een groot succes. Tot en met dinsdag 11 juni konden geïnteresseerden hun keuze voor het cultuurseizoen 2019-2020 doorgeven. Met bijna 17.000 aangevraagde tickets voor het aanbod podiumvoorstellingen en workshops blijkt de interesse voor het programma van het cultuurcentrum erg groot te zijn. Een aantal voorstellingen is daarmee uitverkocht, maar voor het overgrote deel zijn er ook na de loting nog vrije plaatsen. Vanaf 27 juni kan je voor tickets opnieuw terecht aan de ticketbalie in Schouwburg Rex of online reserveren via www.getouw.be.

Lees verder

Grimeurs gezocht voor kinderfeest Alles Kids op zondag 25 augustus

De jeugddienst zoekt vier grimeurs die op zondag 25 augustus tijdens het kinderfeest Alles Kids kindersnoetjes willen grimeren. We verwachten dat je van 13.30 tot 17.30 uur aanwezig bent. Je ontvangt hiervoor een vergoeding van 120 euro. Interesse? Stuur voor 28 juni jouw contactgegevens en de gevraagde foto's naar jeugddienst@gemeentemol.be.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt technisch assistent elektricien

Het gemeentebestuur zoekt een technisch assistent elektricien, in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D3, voor een bepaalde duur van drie maanden. Solliciteren kan tot en met 30 juni 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Tijdelijke verkeersmaatregelen Graspop-festival van 20 tot en met 24 juni

Om in de stationsbuurt de aankomst en het vertrek van de festivalbezoekers van Graspop Metal Meeting vlot te laten verlopen, wordt in de Hangarstraat van donderdag 20 tot en met maandag 24 juni een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd.

Lees verder