Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 13 juni 2019

Gemeente Herent: We hebben nood aan healers

We hebben nood aan healers
We hebben de komende jaren meer dan ooit nood aan extra krachten in de zorg- en welzijnssector. De Mechelse rapper Safi schreef het rapnummer 'Healers' om jongeren al vroeg warm maken voor een job in de zorg.
Lees verder

Infokrant juni uitzonderlijk laat
U hebt misschien gemerkt dat de infokrant deze maand later dan gewoonlijk in de brievenbus zat. Met als gevolg dat sommige aangekondigde werken en evenementen oud nieuws zijn. Onze infokrant was goed op tijd klaar, maar is uitzonderlijk niet op tijd bedeeld geraakt.
Lees verder

Bijkomende afwijking wekelijkse rustdag voor handelszaken
Elke handelaar of ambachtsman moet verplicht een wekelijkse rustdag hebben. Van die wekelijkse rustdag kan worden afgeweken tijdens bijvoorbeeld een koopjesperiode, voor een braderie ... Het college heeft een bijkomende afwijking goedgekeurd op Pinkstermaandag 10 juni 2019
Lees verder

Commissies vergaderen voor gemeenteraad van 25 juni 2019
Op woensdag 19 juni 2019 vergaderen de raadsleden in 3 commissies. De vergaderingen zijn openbaar, inwoners zijn welkom. Ze vinden plaats in De Kouter.
Lees verder

Koopje of verdacht aanbod? Tips om veilig online te shoppen
U vindt online een mooi aanbod voor een reis, maar u weet niet of dat betrouwbaar is? Neem nooit overhaast beslissingen en informeer u grondig over de website en over het aanbod. Zorg ervoor dat u weet wat u koopt.
Lees verder