Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 12 juni 2019

Gemeente Beernem: Veegwerken: tweede ronde

Veegwerken: tweede ronde
In Beernem zijn er opnieuw veegwerken aan de gang. Dat is ook de reden waarom er op het grondgebied heel wat parkeerverbodsborden staan. Gelieve deze te respecteren zodat de veegborstelmachine zijn werk kan doen. Samen streven we naar een #properbeernem!
Lees verder

Beernem 2.0
Tijdens het participatietraject Beernem 2.0 komen 14 mensen 5 keer bijeen om na te denken over de toekomst van Beernem. Tijdens de eerste labs maakten ze kennis met het bestuursakkoord en startten de brainstormsessies. Deze sessies vloeiden geleidelijk aan over in het bedenken en ontwerpen van concrete ideeën. In het laatste lab, op woensdag 12 juni, stelt de groep hun ideeën voor aan het college.
Lees verder

Inschrijvingsavond buitenschoolse kinderopvang 't Knipoogje
Gaat je kind na de zomervakantie voor de eerste keer naar de buitenschoolse kinderopvang? Dan moet je je kind op voorhand inschrijven. Dit kan tijdens de inschrijvingsavond op woensdag 21 augustus om 19.30 u in de vergaderzalen van sporthal Drogenbrood. We starten de avond met een woordje uitleg over de kinderopvang, daarna kan je je kind(eren) inschrijven.
Lees verder