Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 17 mei 2019

Stad Tongeren: Zwembad Plinius open

Zwembad Plinius open
Het openluchtzwembad Plinius opende zijn deuren op woensdag 15 mei. Er kan nu weer gezwommen worden op woensdagnamiddag en in het weekend. Vanaf 22 juni kunnen zwemmers elke dag naar het zwembad.
Lees verder

Zwembad Plinius opent binnenkort
Het openluchtzwembad Plinius opent zijn deuren binnenkort opnieuw. Er kan dan weer gezwommen worden op woensdagnamiddag en in het weekend. Vanaf 22 juni kunnen zwemmers elke dag naar het zwembad.
Lees verder

Verkoop tweedehands materialen
De stad Tongeren verkoopt een aantal afgedankte materialen: 3 speeltuigen en 3 billboards.
Lees verder

Fietsbrug verbindt binnenstad met de Kevie
Op maandag 13 mei werd in de volkstuintjes aan de Wijkstraat een fietsbrug van 15 meter lang als een geheel geleverd en geplaatst. De brug verbindt de binnenstad met de Kevie via het nieuwe fietspad door de volkstuintjes.
Lees verder

'Ontdek het dorp' Nerem
Op zondag 19 mei stellen de Landelijke Gilde, het Innovatiesteunpunt en de inwoners van Nerem een nieuwe wandeling voor aan het publiek. Het parcours (4,6 km) brengt wandelaars langs de mooiste plekjes en vertelt boeiende verhalen over Nerem.
Lees verder

Eddy wint 500 euro met ambi.pas
Eddy Voets uit Overrepen wint als tweede een 'Tuinbudget met de ambi.pas'. Hij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij zijn aankoop bij brasserie ijssalon, Basilica (Stadhuisplein).
Lees verder