Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 mei 2019

Gemeente Mol: Veertig vrijwilligers gezocht voor rampoefening Sunparks op 15 juni

Veertig vrijwilligers gezocht voor rampoefening Sunparks op 15 juni

Wil jij wel eens weten hoe het eraan toe gaat bij het opvangen en verzorgen van de slachtoffers tijdens een ramp? Meld je dan als vrijwillige deelnemer voor de grootschalige rampoefening op zaterdagvoormiddag 15 juni in Sunparks Kempense Meren, Postelsesteenweg 100. Dit kan tot en met 9 juni via 014 81 72 52 of receptie.spkm@groupepvcp.com. Wie deelneemt, mag diezelfde dag aansluitend genieten van een gratis dagje zwemplezier.

Lees verder

Verenigingen of clubs gezocht voor uitbaten drankstand openluchtfilms

Cultuurcentrum 't Getouw zoekt verenigingen of clubs die tijdens de openluchtfilms op vrijdagen 5 en 19 juli, en 2 en 16 augustus de drankstand willen uitbaten. Wie belangstelling heeft, neemt voor 10 juni contact op met het cultuurcentrum.

Lees verder

Bosgroep Kempen Noord zoekt vrijwilligers om mee te werken in de bossen

De Bosgroep Kempen Noord zoekt vrijwilligers die willen meewerken in de bossen van de Kempen. Heb jij een hart voor hout? Kom dan proeven van de Bosgroepwerking en kennismaken met het vrijwilligersteam op vrijdag 7 juni in Lille. We spreken om 13 uur af op de parking van TCC Virtus, Corsicabaan 1 in Lille. Inschrijven is verplicht via 014 85 90 19 of kempennoord@bosgroep.be met vermelding van je gemeente.

Lees verder

Boek 'Spiegel van mijn ziel' over de tekenkunst van Jakob Smits nu te koop

De vzw Vrienden van het Jakob Smitsmuseum pakt uit met een nieuwe publicatie over de tekenkunst van Jakob Smits 1855 – 1928, door Piet De Ceuninck. Het boek 'Spiegel van mijn ziel' is een visuele traktatie met niet minder dan 200 schetsen en tekeningen. Voor 30 euro koop je een exemplaar in het Jakob Smitsmuseum (Sluis 155a) of bij Standaard Boekhandel (Statiestraat).

Lees verder