Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 14 mei 2019

Gemeente Mol: Geen hinder verwacht door staking op dinsdag 14 mei

Geen hinder verwacht door staking op dinsdag 14 mei

Het gemeentebestuur verwacht – onder voorbehoud – geen hinder door de aangekondigde nationale 24-urenstaking van dinsdag 14 mei. Uit een rondvraag bij alle diensten blijkt dat de dienstverlening voor onze inwoners niet in het gedrang komt door de vakbondsactie. Inwoners kunnen dus op alle diensten terecht tijdens de normale openingsuren.

Lees verder

Toon je skate- en stepkunsten tijdens Ramp?Zalig! in Balen op zaterdag 18 mei

Ben jij de nieuwe Tony Hawk? De Seppe Smits van het skaten? Laat het zien tijdens Ramp?Zalig! op zaterdag 18 mei. Tussen 9.30 en 18.30 uur kan je je kunsten tonen aan het sportcomplex Bleukens in Balen. Vanaf 5 jaar kan je deelnemen aan initiaties, vanaf 7 jaar ook aan wedstrijden. Inschrijven kan tot en met 13 mei en kost 2 euro in voorverkoop, 3 euro aan de kassa.

Lees verder

Extra dag voor hulp bij invullen belastingaangifte op 20 mei. Maak afspraak!

Ook op maandag 20 mei kan je tussen 9 en 16 uur je belastingaangifte laten invullen door medewerkers van FOD Financiën in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. De plaatsen op vrijdag 17 mei waren allemaal gereserveerd, vandaar deze extra dag. Het is belangrijk dat je hiervoor een afspraak maakt via het nummer 014 33 07 11. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Lees verder

Op zoek naar een huisarts? Raadpleeg de nieuwe website www.ikzoekeenhuisarts.

Op 8 mei werd de nieuwe website www.ikzoekeenhuisarts.be gelanceerd. Nieuwe inwoners of patiënten in de Kempen die om één of andere reden een huisarts zoeken, kunnen op deze website terecht. De website brengt in kaart welke huisartsen nog ruimte hebben voor nieuwe patiënten.

Lees verder