Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 mei 2019

Gemeente Boom: Janine en José krijgen korting voor show Nele Goossens

Janine en José krijgen korting voor show Nele Goossens
Op 19 mei is Nele Goossens in CC De Steiger te gast met haar show 'Dag Janine en dag José'. Heet je Janine of José? Dan krijg je korting op je tickets. Ook andere mannen en vrouwen kunnen gelukkig nog tickets kopen.
Lees verder

'Girl' op het witte doek in Boom
Op 21 mei hangt CC De Steiger het witte doek op voor de film 'Girl'. GIRL vertelt een confronterend en ontroerend verhaal over identiteit en gender.
Lees verder

CC De Steiger sluit seizoen af met spektakel in openlucht
Cultuurcentrum De Steiger sluit het cultuurseizoen op 31 mei en 1 juni af met 'Figaro', een totaalspektakel in openlucht. Ze slaan hiervoor de handen in elkaar met CC Aartselaar, CC Willebroek en De Schorre.
Lees verder

Poppentheater Hennie de Heks in nieuwe bib
Op zondag 19 mei 2019 kunnen kinderen van 4 tot en met 6 jaar gratis naar de voorstelling 'Hennie de Heks' komen kijken in de nieuwe Boomse bib. Inschrijven is wel verplicht aan de balie van de bib, via bibliotheek@boom.be of 03 888 38 52.
Lees verder

Lokaal bestuur Boom veilt materiaal online
Het lokaal bestuur van Boom is een online veilig van wagens, meubels en kantoorapparatuur gestart.
Lees verder

Taterkaai verhuist mee met de bib
Taterkaai is een conversatiemoment waarop anderstaligen op een gezellige en informele manier Nederlands kunnen oefenen. Er zijn steeds Nederlandstalige vrijwilligers aanwezig om het gesprek te begeleiden.
Lees verder