Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 14 mei 2019

Gemeente Boom: CLUBNIEUWS - 24ste Ronde van Boom achter derny’s.

CLUBNIEUWS - 24ste Ronde van Boom achter derny's.
Op vrijdag 21 juni rijden de derny's opnieuw door het centrum van Boom. Deze traditionele wielerwedstrijd wordt al voor de 24ste maal georganiseerd.
Lees verder

CLUBNIEUWS - Knallend wedstrijdseizoen voor acro Volharding Boom
Met 12 teams trok onze acro dit seizoen naar de competities in verschillende niveaus. Alle teams hebben dit seizoen geknald en erg mooie resultaten behaald.
Lees verder

Audioverslagen gemeenteraad voor iedereen beschikbaar
Wie voortaan de debatten van de gemeenteraad wil volgen, kan de audioverslagen van de OCMW- en gemeenteraad via een link op de website beluisteren.
Lees verder

Repair café op 18 mei
Sinds 2016 wordt ook in Boom drie keer per jaar een Repair Café georganiseerd. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten waarop buurtgenoten elkaar op vrijwillige basis helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Op 18 mei staat er opnieuw een Repair café op de planning.
Lees verder

Kerkhofstraat: Verkeershinder door dringende herstellingswerken
Van maandag 20 tot en met woensdag 22 mei zal Aquafin dringende herstellingswerken uitvoeren aan de riolering in de Kerkhofstraat. Hierdoor zal in het stuk Kerkhofstraat tussen de s'Herenbaan en de Oude Reetsebaan (aan café Nieuw Park) tijdelijk eenrichtingsverkeer gelden in de richting van Boom.
Lees verder

Boom Bosstraatkermis van 17 tot 19 mei
Van 17 tot 19 mei kan je in de wijk Bosstraat terecht voor heel wat feestelijke activiteiten. Tijdens Boom Bosstraatkermis kunnen niet alleen de kleinste Bomenaars zich uitleven, alle leeftijden komen aan bod.
Lees verder