Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 17 april 2019

Stad Tongeren: Wilt u ook lid worden van de cultuurraad?

Wilt u ook lid worden van de cultuurraad?
Wilt u zich engageren en mee richting geven aan cultuurstad Tongeren? Aarzel dan niet! U kan zich kandidaat stellen tot uiterlijk maandag 29 april 2019.
Lees verder

Aanleg van het voetpad en fietspad langs Leopoldwal-Wijkstraat
Maandag 8 april start BAM Contractors met de aanleg van het voetpad en fietspad langs Leopoldwal-Wijkstraat. Het einde van de werken is voorzien op 19 april.
Lees verder

Bloemen voor de bijtjes: gratis zaadmengsels
We verliezen de bloemetjes en de bijtjes niet uit het oog. Bloeiende planten zijn uitstekende leveranciers van stuifmeel. Ze zorgen ervoor dat de bijen het wat makkelijker hebben bij hun nuttige taak. U kunt gratis zaadmengsels afhalen vanaf 8 april bij de milieudienst.
Lees verder

Monique wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Monique Thoelen uit Tongeren wint als vijfde een 'Krokusbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij kledingzaak Brax, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

Godelieve wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Godelieve Penders uit Sint-Martens-Voeren wint als eerste een 'Paasbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij Hema, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

Tungrirun
Woensdag 1 mei is er weer Tungrirun, een sportieve hoogdag voor Tongeren. De loopwedstrijd is dit jaar aan haar dertigste editie toe. Deze editie wordt dus extra gezellig en sfeervol voor lopers en toeschouwers.
Lees verder