Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 15 april 2019

Gemeente Mol: Zware verkeershinder verwacht op Molderdijk op 17 en 18 april door werken

Zware verkeershinder verwacht op Molderdijk op 17 en 18 april door werken

Op woensdag 17 en donderdag 18 april verwacht de verkeersdienst ernstige verkeershinder op de Molderdijk. De firma Welec gaat ter hoogte van de Nete en de Academie voor Beeldende Kunsten, in opdracht van Fluvius, een middenspanningscabine vernieuwen in de gevel van de academie. Er geldt ter hoogte van de werfzone beurtelings verkeer vanaf 7 uur tot 16 uur. Fietsers worden omgeleid via de Rivierstraat.

 

 

Lees verder

Inwoners Rauw en Wezel stemmen op 26 mei in Sunparks Kempense Meren

Alle kiezers uit de gehuchten Rauw en Wezel stemmen op zondag 26 mei 2019 voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen in Sunparks Kempense Meren (Postelsteenweg 100). In totaal gaat het over 4507 kiezers voor de stembureaus 22, 23, 24, 25 en 26. We verhuizen noodgedwongen eenmalig de gebruikelijke kieslocatie van Gemeentelijke Basisschool De Zandloper (Gemeenteheistraat) naar het nabijgelegen vakantiepark wegens de jaarlijkse kermis op het kerkplein in Rauw en een wielerkoers die op dezelfde datum plaatsvindt. Sunparks Kempense Meren beschikt met zijn congreszalen in het hoofdgebouw over een voldoende ruime locatie, inclusief de nodige parkeergelegenheid. De locatie ligt bovendien centraal voor alle kiezers uit de twee gehuchten.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige samenlevingsopbouw

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse deskundige samenlevingsopbouw, in contractueel dienstverband, niveau B1-B3 met een contract van onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met maandag 29 april 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Nog tot en met 15 juli beurtelings verkeer op Ezaart door werken nutsleidingen

Door werken aan de nutsleidingen geldt nog tot en met 15 juli beurtelings verkeer op Ezaart (N103), vanaf het kruispunt met Hoogeind tot aan de Slagmolenstraat. Ter hoogte van de mobiele werfzone geldt over een lengte van 50 à 100 meter ook telkens een parkeerverbod. Voor fietsers is steeds een veilige doorgang voorzien. De zijstraten die binnen de werfzone vallen, blijven via een beperkte doorgang bereikbaar. De werken worden uitgevoerd door N.V. Dierckx en gebeuren in opdracht van Pidpa.

 

 

Lees verder