Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 23 april 2019

Gemeente Haaltert: Publieke inspraak over het plan-MER voor de stroomgebiedbeheerplannen 2022-2027

Publieke inspraak over het plan-MER voor de stroomgebiedbeheerplannen 2022-2027

Om de mogelijke effecten van dat plan op mens en milieu in kaart te kunnen brengen, wordt een procedure voor een plan-milieueffectrapportage opgestart. Kijk vanaf 19 april 2019 tot en met 18 juni 2019 de kennisgevingsnota in en geef opmerkingen. Je kan de milieueffecten aangeven die volgens jou moeten worden onderzocht en de manier waarop dat het best kan gebeuren. Bovendien kan je voorstellen formuleren voor locatie- of inrichtingsalternatieven.

Lees verder

OPROEP: Geef je mening over onze gemeente

Wat zijn de troeven van onze gemeente? En wat kan volgens jou beter? Laat je mening horen hoe we scoren op vlak van onderwijs, milieu, mobiliteit, open ruimte, voorzieningen … via deze online bevraging. De enquĂȘte staat open van 3 april tot 30 april.

Lees verder

Werfverkeer project Keiberg

Project Keiberg is aan volle gang. Momenteel (april 2019) zijn de rioleringswerken uitgevoerd in het eerste deel van de Ekentstraat van Achterstraat tot Bakkerstraat. En zal het tweede deel van de rioleringswerken in de Ekentstraat in uitvoering gaan van Bakkerstraat tot Pontweg.

Lees verder

Eerstesteenlegging polyvalente zaal academie Denderhoutem

Op vrijdag 26 april om 18.30 u. wordt de eerste steen gelegd van de nieuwe polyvalente zaal aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Denderhoutem. Iedereen welkom.

Lees verder