Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 16 april 2019

Gemeente Brecht: Dag van de buren - 24 mei 2019

Dag van de buren - 24 mei 2019
Dag van de Buren heeft als doel om gebuurten en straatcomités aan te moedigen om de stoel buiten te zetten en genieten van het gezellig samen zijn met alle buren. Zetten jullie je stoel mee buiten? Bevestig je deelname en reserveer je feestpakket voor vrijdag 3 mei. https://www.brecht.be/vrije-tijd/verenigingsleven-gebuurten/gebuurten-wijken/dag-van-de-buren
Lees verder

Opruimactie verwaarloosde fietsen
Gebruik jij wel eens de fietsenstalling aan de Sluisvijfbaan, Andrélaan, kruispunt Beukenlei/Eikenlei, het administratief centrum of aan de Renlaan? Let dan op! De gemeentelijke technische dienst houdt een opruimactie van verwaarloosde fietsen.
Lees verder

Hoe gezond is het verkeer in jouw straat?
Hoe gezond is het verkeer in jouw straat? Doe mee met Straatvinken. Vink op donderdag 16 mei aan hoeveel voetgangers, fietsers en andere voertuigen er door je straat passeren. Tel één uurtje, van 17.00 tot 18.00 uur. Aanmelden kan op straatvinken.be.
Lees verder

Buitenspeeldag 2019
Op woensdag 24 april 2019 is het weer zover! Dan is het Buitenspeeldag. Dit jaar zal de buitenspeeldag enkel doorgaan in het Gemeentepark in Brecht. Volgende jaren zal de Buitenspeeldag dan doorgaan in Sint-Job-in-'t-Goor of Sint-Lenaarts. Op deze manier krijgt iedere deelgemeente zijn eigen Buitenspeeldag.
Lees verder