Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 16 april 2019

Gemeente Boom: Opnieuw 5 prijzen voor mensen die in Boom shoppen

Opnieuw 5 prijzen voor mensen die in Boom shoppen
Op 8 april 2019 mocht het lokaal bestuur van Boom opnieuw 5 prijzen uitreiken aan gelukkige winnaars die in Boom gewinkeld hadden.
Lees verder

Wijkraden in Boom
De komende weken staan er weer enkele wijkraden op het programma in Boom. We hebben in onze gemeente al een 20-tal jaren ervaring met het organiseren van wijkraden.
Lees verder

Ontdek Oezbekistan
Centraal in Aziƫ liggen verschillende voormalige Sovjetstaten met een rijk verleden. Het waren belangrijke schakels in de zijderoute van China naar de Middellandse Zee.
Lees verder

Infomarkt bouwproject parking Bassinstraat
Belfius Immo en DCA Woonprojecten werken momenteel volop aan de plannen voor de terreinen aan de Bassinstraat en Hoek in Boom. Op dinsdag 23 april organiseren zij een infomarkt voor iedereen die hier meer over wil weten.
Lees verder

Lezing 'Drukdrukdruk' in Boom
Veel ouders hebben het gevoel dat ze zichzelf voortdurend voorbijlopen. 'Drukdrukdruk' is dan ook een vaak gehoord antwoord op de vraag hoe het gaat. Op donderdag 23 mei 2019 organiseren de Christelijke Mutualiteit en Huis van het kind Boom daarom een lezing.
Lees verder

Erfgoeddag in Boom
Op 28 april 2019 is het Erfgoeddag en ook de Boomse cultuurraad heeft samen met EMABB en 't Geleeg een programma uitgewerkt. Tussen 10u en 18u kan je op Noeveren terecht voor een demonstratie rond 'steenmaken in de Rupelstreek'.
Lees verder