Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 15 april 2019

Gemeente Beernem: Binnenkort op vakantie? Vraag tijdig je reisdocumenten aan!

Binnenkort op vakantie? Vraag tijdig je reisdocumenten aan!
Voor een aantal landen en regio's volstaat een identiteitskaart (EID of Kids-ID*), andere landen eisen een paspoort, al dan niet met visum. Afhankelijk van het land waarnaar je reist, moet je reisdocument nog een bepaalde periode geldig zijn. Controleer dit op voorhand, want niet in orde betekent niet reizen. Alle reisdocumenten kan je bekomen in 2 weken.
Lees verder

Mijlpaalkaarten
Elke pasgeboren baby ontvangt van Huis van het Kind deze superleuke mijlpaalkaartjes. Met een mijlpaalkaart leg je bijzondere momenten vast van mijlpalen uit de eerste levensjaren van je baby. Eerste wandeling in Bulskampveld? Eerste kids-ID? Eerste keer naar de bib? Gebruik een mijlpaalkaart om een toffe foto te maken. Dit zorgt voor leuke en mooie herinneringen voor later!
Lees verder

't Veldzicht vzw opent zijn deuren voor het grote publiek
Op zaterdag 11 mei tussen 13.00 en 17.00 u opent de Hoeve van 't Veldzicht z'n deuren. Tijdens de opendeurdag in Beernem kan iedereen kennis maken met wat leeft op de hoeve. Je kan op die dag onze mensen aan het werk zien op de boerderij, het keramiekatelier, in het huishouden of de living. Zeker mensen met kwetsbaarheden zijn welkom om te proeven van wat er bij ons te beleven valt.
Lees verder