Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 15 maart 2019

Stad Tongeren: Christel wint 500 euro met ambi.pas

Christel wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Christel Licki uit Tongeren wint als eerste een 'Krokusbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij Jeans Station, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

(H)eerlijke maaltijd in dorpsrestaurants
Tijdens de week van 11 tot 15 maart wordt er weer met fairtradeproducten gekookt in onze dorpsrestaurants. Wist u dat de wijn die we schenken van Oxfam komt?
Lees verder

Met een ticket bent u snel geholpen
Vandaag (dinsdag 12 maart) zetten we de volgende stap voor een meer klantvriendelijke dienstverlening met de lancering van een klantgeleidingssysteem. Bij het binnenkomen vraagt u meteen een ticket aan onze onthaalmedewerkers. Zij verwijzen u naar de juiste wachtruimte.
Lees verder

Op wielekes zoekt kinderfietsen
Het project 'Op wielekes' streeft één doel na: kinderen tussen 2 en 12 jaar laten fietsen. Heeft u nog een fietsje in uw garage of berging en wil u dit aan 'Op wielekes' geven?
Lees verder

Heeft u uw GFT-sticker 2019 al gekocht?
Vanaf 1 april moet de GFT-sticker 2019 op uw gft-bak kleven. Deze is te koop bij de deelnemende handelaars.
Lees verder

Sigarettenpeuken en ander afval horen niet in het stadscentrum
Sigarettenpeuken, kauwgom, papiertjes en blikjes,…. horen echt niet op straat. De reinigingsdienst zet zich dagelijks in om de straten van Tongeren proper te houden. Maar een propere stad is de verantwoordelijkheid van ons allemaal.
Lees verder