Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 maart 2019

PSSST - Alex Agnew komt naar cc Binder

Nieuwsbrief van gemeentebestuur Puurs-Sint-Amands
Bekijk deze e-mail in je browser

Alex Agnew komt naar cc Binder

In het voorjaar van 2019 doet Alex Agnew opnieuw het Sportpaleis aan met 'Be Careful What You Wish For'. Drie sportpaleiszalen waren alweer in een mum van tijd uitverkocht. Geen probleem! Op vraag van fans en organisatoren volgt er nu de theatertour. Op 19 en 20 mei 2020 zal hij ook in Puurs-Sint-Amands staan! 

Koop je ticket!

Erfgoed zoekt... alles over de wielersport

In Vlaanderen zijn we zot van de wielersport. Reden genoeg om er een expo aan te wijden, zo dacht de gemeentelijke werkgroep Erfgoed. En daarvoor rekent ze op jou! 

Lees verder

UiTgelicht: 
Verwendag met voorleesvoorstelling


Het is weer bijna Jeugdboekenmaand. In de bib in Puurs wordt dat extra gevierd met een verwendag vol plezier, creativiteit en lekkers! Met de voorleesvoorstelling voor je koters van 4 tot 9 jaar kan de dag niet meer stuk!
Lees verder

Lenteschoonmaak in de straten

In ons magazine las je al over plogging, een manier om onze straten te bevrijden van zwerfvuil. Een andere manier is om straatmeter of -peter te worden. Heb jij zin om vrijwilliger te worden?

Meer info

Wegenwerken op onze website

Wist je dat je op onze website een volledig overzicht vindt van de wegenwerken in onze gemeente? Alles staat aangeduid op het stratenplan. Superhandig!

Ontdek het overzicht
Facebook
Website
Email
Instagram
© Gemeente Puurs-Sint-Amands | 2019

info@puursam.be

Wil je de manier van e-mails ontvangen veranderen?
Je kunt je instellingen aanpassen of je uitschrijven voor deze nieuwsbrief.