Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 15 maart 2019

Gemeente Mol: Vita Den Uyt en gemeentebestuur sturen zwembadreglement bij

Vita Den Uyt en gemeentebestuur sturen zwembadreglement bij

Vita Den Uyt en het gemeentebestuur hebben samen het zwembadreglement voor het nieuwe zwembadencomplex verduidelijkt en aangepast. De aanpassingen volgen na opmerkingen van bezoekers en uit de ervaringen van de redders en baliemedewerkers na de eerste openingsweken. Veiligheid van de zwemmers is en blijft de absolute prioriteit van het reglement. We zetten de tien belangrijkste elementen van het zwembadreglement helder op een rij. Het actuele reglement lees je op https://vita-denuyt.be/.

Lees verder

Renovatiewerken grafmonumenten Boulevardpark fase 2 starten op 18 maart

Op maandag 18 maart start de firma PIT Antwerpen nv in het Boulevardpark met het renoveren van twaalf grafmonumenten. Bedoeling van deze werken is de grafmonumenten te bewaren voor de toekomst. Het Boulevardpark blijft tijdens de werken open, wel kunnen bepaalde delen tijdelijk afgesloten/beveiligd zijn voor het publiek.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt jobstudenten bibliotheek in augustus

Het gemeentebestuur zoekt halftijdse jobstudenten voor de bibliotheek in de maand augustus.  Ben je minimum 17 jaar en studeer je nog? Vul dan het e-formulier 'jobstudenten bibliotheek zomervakantie' in. Verstuur dit ten laatste op 29 maart 2019.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt drie maatschappelijk werkers algemeen maatschappelijk werk

Het gemeentebestuur zoekt drie voltijdse maatschappelijk werkers algemeen maatschappelijk werk, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B. Solliciteren kan tot en met 31 maart 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder