Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 14 maart 2019

Gemeente Mol: Grote opmars bastkever bij fijnsparren. Meld symptomen voor preventieve aanpak

Grote opmars bastkever bij fijnsparren. Meld symptomen voor preventieve aanpak

Het gemeentebestuur wil de grote opmars van de 'letterzetter', een kleine bastkever, preventief aanpakken. Het kevertje tast verzwakte fijnsparren aan. Om verdere verspreiding tegen te gaan, vragen we inwoners om hun sparren op privé-eigendom te controleren. Merk je symptomen op, meld dit dan.

Lees verder

Nieuw gemeenteraadslid Masha Celen legt eed af

Masha Celen (SP.a) neemt de functie van gemeenteraadslid op. Op de raadszitting van 11 maart legde het nieuwe raadslid de voorgeschreven eed af in de handen van Peter Van Rompaey, voorzitter van de gemeenteraad.

Lees verder

Vacature standplaats kermis Hessie

Het gemeentebestuur heeft een vacature voor 1 attractie voor de kermis Hessie van zondag 21 tot en met dinsdag 23 april 2019. Meer informatie vind je in het vacaturebericht.

Lees verder

Meld schade van krachtige storm op zondag 10 maart voor 31 maart

Het gemeentebestuur vraagt alle inwoners om de schade van de storm op zondag 10 maart zo snel mogelijk te melden. Na bundeling van deze gegevens kan het gemeentebestuur een aanvraag indienen om erkend te worden als rampgebied. Elke inwoner kan tot uiterlijk 31 maart eventuele geleden schade overmaken via www.gemeentemol.be > E-loket > Meld stormschade 10 maart 2019.

Lees verder