Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 11 februari 2019

Stad Tongeren: Brexit

Brexit
Op 29 maart verlaat het Verenigd Koninkrijk (VK) de Europese Unie. Als er géén akkoord komt over deze Brexit, heeft dit gevolgen voor inwoners van België die een rijbewijs uit het VK hebben. Heb jij zo'n rijbewijs?
Lees verder

Inschrijven voor schooljaar 2019-2020
Gaat uw kind volgend schooljaar voor het eerst naar school of maakt uw kind dan de overstap naar het secundair onderwijs? Dan gaat u best nu al op zoek naar een geschikte school. Dit geldt ook als u van school wil veranderen.
Lees verder

Renilde wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Renilde Noelmans wint als vierde een 'Indexeringsbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij Auva (Eurosys), Luikersteenweg (T-Forum) te Tongeren.
Lees verder

Tongers poëzietalent gezocht
Donderdag 31 januari gaat de poëzieweek van start. Die dag organiseren poëzieliefhebbers uit heel Vlaanderen en Nederland een grote diversiteit aan eigen poëzieactiviteiten en ook de media klinkt dan een stuk poëtischer. Voel jij je geïnspireerd en ben je ouder dan 15 jaar?
Lees verder

Een job bij de overheid?
Bent u ook op zoek naar een boeiende job? Dan is werken bij de overheid misschien wel iets voor u? Momenteel zijn er 3 vacatures bij de stad Tongeren.
Lees verder

Mia wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Mia Vanzurpele uit Werm wint als eerste een 'Valentijnsbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij Ambiorix droogkuis, Romeinse Kassei te Tongeren.
Lees verder