Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 13 februari 2019

PSSST - đŸ“š Vier je vriendschap tijdens de jeugdboekenmaand 📚

Nieuwsbrief van gemeentebestuur Puurs-Sint-Amands
Bekijk deze e-mail in je browser

Peter Van Hoeymissen wordt burgemeester

Burgemeester Koen Van den Heuvel legde vorige week de eed af als Vlaams Minister voor Omgeving, Natuur en Landbouw. Daarna was het aan de CD&V-fractie in onze gemeenteraad om zich te beraden over de concrete gevolgen Ên om maatregelen te nemen voor het bestuur van onze gemeente tot aan de Vlaamse verkiezingen van 26 mei.
Lees meer

Jeugdboekenmaand met verwendag 

Tijdens deze Jeugdboekenmaand vieren we de vriendschap. Op zondag 3 maart zorgt de bib in Puurs voor pure verwennerij tijdens de verwendag. De voorleesvoorstelling 'Verschrikkelijke vrienden' voor kinderen van 4 tot 9 jaar zorgt voor eindeloos plezier. 
Lees meer

Voortaan ticketzuil in gemeentehuis! 

Wij vinden het belangrijk om jou een prima dienstverlening aan te bieden. Moet jij iets bij ons regelen? Dan willen we dat jij snel en kwaliteitsvol geholpen wordt. Om het jou gemakkelijk te maken, werken we voortaan met een ticketzuil in beide gemeentehuizen.

Lees meer

UiTgelicht: Openingsweekend Fort Liezele 

Fort Liezele vzw organiseert voor elk wat wils: verschillende activiteiten voor jong en oud, voor knutselaars, waaghalzen en speurneuzen... Laat je kinderen zich uitleven op de zoektocht en de knutselopdracht. Voor de ouderen is er de zeepkistenrace.

Meer info

UiTgelicht: workshop stress te lijf met gezonde voeding

Sommige mensen gaan van stress net meer eten en anderen krijgen geen hap door de keel. Wat veroorzaakt dit controleverlies en wat kan je hieraan doen? En kan je met de juiste voeding ook stress te lijf gaan? Ontdek het in deze workshop op 21 maart.

Meer info

Vacature: poetshulp 

Ontdek de vacature op onze website.

Vacature: logistiek medewerker dienstencentra

Ontdek de vacature op onze website

Facebook
Website
Email
Instagram
© Gemeente Puurs-Sint-Amands | 2019

info@puursam.be

Wil je de manier van e-mails ontvangen veranderen?
Je kunt je instellingen aanpassen of je uitschrijven voor deze nieuwsbrief.