Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 13 februari 2019

Lummen: Enthousiaste Lummense verenigingen gezocht voor Zomerkriebels

Enthousiaste Lummense verenigingen gezocht voor Zomerkriebels
Voor de uitbating van onze eet -en drankstandjes tijdens Zomerkriebels op 30 juni 2019 zoeken we nog enthousiaste Lummense verenigingen.
Lees verder

Rondom Lummen
Start 30 km tot 12.00u, 20-25 km tot 13.00u, 15 km tot 14.00u. Wandeling in de mooie natuur op de rand van de Kempen en het Hageland.
Lees verder

Maandagtocht
Via de vijvers van Schalbroek ga je langs de grote molen naar het fietspad, waar je tussen de weilanden naar de rustpost in Gildezaal Schallebroek trekt, om via de Willekensberg terug te keren naar...
Lees verder

Schulensmeertocht
Wandeling langs de oevers van het Schulensmeer richting Schulen. Opnieuw word je verrast met prachtige paadjes en wegeltjes. Achteraf kan je smullen van de enige echte Horizonsmos.
Lees verder

Kalendriestocht
Heuvelachtige tocht met als voornaamste troeven Hertenrodeberg, de vallei van de Zwarte Beek, de Willekensberg en de Venusberg vanwaar je een uniek zicht over de volledige vallei hebt.
Lees verder

Klavertje 1-tocht
Start 21 km tot 13.00u. Eerste tocht van de Klavertje 4-reeks. Uitdeling spaarkaart voor afstempeling op elke Klavertjestocht. Neem deel aan de 4 tochten en je ontvangt een geschenk na de 4e tocht....
Lees verder