Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 14 februari 2019

Gemeente Mol: Pionier zoekt nieuwe lesgevers voor cursusjaar 2019-2020

Pionier zoekt nieuwe lesgevers voor cursusjaar 2019-2020

Aromatherapie, relaxatie, natuurlijke en/of gezonde levenswijzen, creatief werk, talen,… Beheers je één van deze onderwerpen en wil je je wijsheid, inzicht en kennis op vrijwillige basis doorgeven aan een ruim publiek? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Lees verder

Gebeten door jeugdwerk? Jeugdhuis Tydeeh zoekt nieuwe enthousiaste coördinator!

Het tofste jeugdhuis van de Kempen, jeugdhuis Tydeeh zoekt een nieuwe coördinator. Je wordt het aanspreekpunt voor jongeren en externe partners en stuurt een leuk team aan, waaronder de collega's die zich ontfermen over het ondernemingsproject M.ond en het kunstproject M.art. Interesse? Stuur je kandidatuur naar voorzitter@tydeeh.be voor maandag 4 maart, 12 uur!

Lees verder

Geen GFT-ophaling op 13 februari door nationale staking, inhaaldag 15 februari

Door de nationale staking op woensdag 13 februari werd er in onze gemeente geen GFT opgehaald door de ophaalploegen van IOK Afvalbeheer. Haal je GFT-bak daarom terug binnen en zet hem op vrijdag 15 februari weer buiten, IOK voorziet dan een inhaalbeurt.

 

 

 

Lees verder

Vlaggen halfstok op 17 februari: herdenking gestorven leden koninklijke familie

Op zondag 17 februari wordt in ons land de vlag van België halfstok gehesen ter nagedachtenis van alle overleden leden van de Belgische koninklijke familie. Ook in onze gemeente zullen aan 't Getouw, De Zwaan, het oud gemeentehuis en Ten Hove de vlaggen halfstok hangen als teken van rouw.

Lees verder