Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 26 februari 2019

Gemeente Mol: Gemeentelijke basisschool Mozawiek beloond voor antipestbeleid

Gemeentelijke basisschool Mozawiek beloond voor antipestbeleid

De gemeentelijke basisschool Mozawiek (Ezaart) ontving op 22 februari in Mechelen de 'Pesten, dat kan niet!'-prijs. Met deze prijs beloont jeugdorganisatie Tumult jaarlijks de scholen die werk maken van het strafste antipestbeleid. De prijsuitreiking was meteen ook het startschot van de Vlaamse Week tegen Pesten. Tot en met 1 maart organiseren scholen, jeugdwerkingen en andere organisaties acties tegen pesten.

Lees verder

Dankjewel meters en peters voor het piekfijn houden van onze wandelpaden!

Het gemeentebestuur organiseerde op zondag 24 februari een dankmoment voor de meters en peters van de wandelpaden. De activiteit begon 's morgens met een wandeling langs een deel van het Schilderspad. Als dank voor hun geleverde inspanningen kreeg elke meter en peter na de wandeling een drankje en een cadeaubon van het gemeentebestuur aangeboden.

Lees verder

Fotoshoot bij brandweervoertuigen voor communie- of lentefeest? Nu inschrijven!

Zoek je een coole plek om foto's te maken voor je communie- of lentefeest? Op zaterdagvoormiddag 16 maart ben je welkom in de brandweerkazerne, Ambachtsstraat 18. Tussen 9.30 en 12.30 uur staan er tal van brandweervoertuigen opgesteld waarbij je originele fotoshoots kan maken. Interesse? Schrijf dan voor 4 maart in via kempen.hulpverleningszone.be.

Lees verder

Beurtelings verkeer op Ezaart van 4 tot en met 29 maart door werken

Vanaf maandag 4 tot en met vrijdag 29 maart geldt op Ezaart beurtelings verkeer ter hoogte van huisnummers 110 tot 148. Voor fietsers is een veilige doorgang voorzien. De tijdelijke verkeersmaatregelen zijn nodig voor het uitvoeren van grond- en kabelwerken door IGM BVBA in opdracht van Eandis Kempen.

 

Lees verder