Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 13 februari 2019

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt theatertechnicus

Gemeentebestuur zoekt theatertechnicus

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds theatertechnicus, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau C. Solliciteren kan tot en met 24 februari 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Dienst burgerzaken gesloten door nationale staking op woensdag 13 februari

Uit een interne bevraging naar de stakingsbereidheid binnen het gemeentebestuur blijkt dat een aantal diensten gesloten blijven. Je raadpleegt het overzicht hieronder. Wil je langskomen? Contacteer dan de informatie- en onthaalbalie op het nummer 014 33 07 11 voor een actuele stand van zaken. Het gemeentebestuur excuseert zich voor de hinder. Op donderdag 14 februari verloopt de dienstverlening opnieuw normaal.

Lees verder

Ronde Tafel Mol schenkt 1.750 euro aan Saigo Sterrenbos

Ronde Tafel Mol schonk op 7 februari een cheque ter waarde van 1.750 euro aan Saigo Sterrenbos. In totaal verdeelde de serviceclub 32.050 euro over vele lokale doelen. Het gemeentebestuur en Saigo Sterrenbos zijn heel blij met de financiële steun en bedanken de Ronde Tafel voor hun gulle gift.

 

Lees verder

Jouw zaak een zomer lang in de spotlights dankzij sponsorpakketten 'Mol Zomert'

De dienst toerisme zoekt enthousiaste ondernemers die hun zaak de hele zomer lang in de spotlights willen plaatsen. Met grote, publieke evenementen zoals de Ketnet Zomertour krijgen commerciële partners meerdere kansen om hun zaak aan een Mols evenement te koppelen. Interesse? Contacteer dan de dienst toerisme voor 1 maart.

Lees verder