Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 5 februari 2019

Gemeente Mol: Europese burger die in België verblijft en wil stemmen? Meld je voor 28 februari

Europese burger die in België verblijft en wil stemmen? Meld je voor 28 februari

Ben je een EU-burger, verblijf je in België en wil je in België stemmen voor het Europese parlement op zondag 26 mei? Schrijf je dan in op de kiezerslijst door een aanvraagformulier te downloaden op www.gemeentemol.be > verkiezingen > 'Europese burgers die in België verblijven en willen stemmen'. Vul het formulier in en bezorg het voor 28 februari aan de bevolkingsdienst tijdens de openingsuren of stuur het op naar gemeente Mol, bevolkingsdienst, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige aankoop en aanbestedingen

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige aankoop en aanbestedingen, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B. Solliciteren kan tot en met 17 februari 2019. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Trial biker Yoric Dammen verkozen tot sportfiguur van het jaar

Op 1 februari werden de jaarlijkse sporttrofeeën uitgereikt in Schouwburg Rex. 128 individuele kampioenen en zestien kampioensploegen werden in de bloemetjes gezet voor hun mooie sportprestaties. Het hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van de sportlaureaten waarbij trial biker Yoric Dammen werd verkozen tot sportfiguur van het jaar. Het gemeentebestuur is trots op zoveel sportief talent en wenst elk van hen van harte proficiat met hun mooie resultaten.

Lees verder

Compostbakken vanaf 15 februari te koop aan 40 euro op recyclagepark Millegem

De prijs van een compostbak stijgt van 20 euro naar 40 euro, dat besliste de gemeenteraad tijdens de zitting van 4 februari. Vanaf 15 februari zijn deze compostbakken opnieuw verkrijgbaar op het recyclagepark van Millegem in de Vinkenstraat 27.

Lees verder