Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 27 februari 2019

Gemeente Herent: Wild in't Park 2019

Wild in't Park 2019
Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 mei is het Wildemanspark in Herent weer dé plek om het festivalseizoen in te zetten. De twaalfde editie van Wild in't Park pakt wederom uit met een aantal straffe nationale en internationale artiesten.
Lees verder

Start to sport 2019
Maar liefst 24 Start to sport-reeksen staan voor je klaar om ontdekt te worden. Dit is een uitgelezen kans om te starten met sporten of om eens iets nieuws te proberen.
Lees verder

Vacatures lokaal bestuur Herent
Het lokale bestuur zoekt een deskundige infrastructuur, applicatiebeheerder, dossierbeheerder facilitair beheer, 3 technisch assistenten groen, een technisch assistent wegen en een beleidsmedewerker informatiebeheer en digitalisering. Solliciteren kan tot 20 maart 2019.
Lees verder

Verkiezingen 2019
Op zondag 26 mei zijn er Europese, federale en Vlaamse verkiezingen. In Herent worden daarvoor 18 stembureaus ingericht, verspreid over 4 gemeentelijke lokalen: GC De Wildeman, Gemeentehuis De Kouter, Warotzaal, Ivo Van Dammezaal. De stembureaus zijn geopend van 8 tot 16 uur.
Lees verder

'Dankjewel-ontbijt' voor vrijwilligers uit Herent
De vrijwilligers van het OCMW van Herent werden op woensdag 27 februari verwend met een lekker ontbijt. Het lokaal bestuur organiseert dit initiatief in het kader van 'de week van de vrijwilliger'. En het was gezellig!
Lees verder