Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 3 januari 2019

Stad Tongeren: Marie-Rose wint 500 euro met de ambi.pas

Marie-Rose wint 500 euro met de ambi.pas
Marie-Rose Dewallef wint als derde een 'Kersttruienbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij Le Comptoir, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

Infosessie: Wat doe ik als mijn oude verwarmingsketel aan vervanging toe is?
Waar houdt u rekening mee als u uw verwarmingsketel vervangt? Deze infosessie geeft meer inzicht in de werking van een verwarmingsinstallatie en haar onderdelen. U krijgt een overzicht van warmtepompen en
Lees verder

Infosessie: Baby op komst voor (alleenstaande) mama's (en hun partner)
Bent u zwanger en wil u graag meer te weten komen over zwangerschap, bevallen, voeding en verzorging van uw toekomstig kindje? Het Huis van het Kind Tongeren organiseert gratis infosessies 'Baby op komst'.
Lees verder

Nieuw voorlopig rijbewijs vanaf 1 februari
Is uw voorlopig rijbewijs van 18 of 36 maanden verlopen en wilt u geen 3 jaar wachten om dit opnieuw aan te vragen? Goed nieuws, vanaf 1 februari kunt u éénmalig een voorlopig rijbewijs van 12 maanden aanvragen. U moet wel aan enkele voorwaarden voldoen.
Lees verder

Korpschef Tony Verlackt met pensioen
Eind vorig jaar is Tony Verlackt met pensioen gegaan. Hij was jarenlang eerste hoofdcommissaris-korpschef van de politiezone Tongeren-Herstappe.
Lees verder

Sorteren van GFT-afval is nu nog makkelijker
Sinds januari mogen etensresten van vlees en vis bij het GFT. Voor thuiscompostering blijven de sorteerregels ongewijzigd.
Lees verder