Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 8 januari 2019

🍷 PSSST Laat je donderdag trakteren op de markt! 🍷

Nieuwsbrief van gemeentebestuur Puurs-Sint-Amands
Bekijk deze e-mail in je browser

Over deze nieuwsbrief

Verwacht je in de PSSST aan praktische weetjes, nieuws heet van de naald, tips voor een UiTje, … Want jouw nieuwe gemeente telt maar liefst acht woonkernen. Die versterken elkaar tot een mooi geheel dat zoveel meer te bieden heeft. Hier ontdek je wát allemaal.

Laat je trakteren op de markt 

Donderdag 11 januari klinken de marktkramers van het Kerkplein op het nieuwe jaar. En dat doen ze samen met jou! Koop jij iets op de markt? Dan krijg je een bonnetje om in te ruilen voor een kopje glühwein of chocomelk. De marktkramers trakteren om 2019 feestelijk in te zetten én om je te bedanken voor het vertrouwen dat je hen schonk in 2018. Wees welkom! 

Ontdek onze nieuwe openingsuren 

Sinds 1 januari 2019 hebben onze gemeentehuizen en dienstverleningscentra nieuwe openingsuren. Wil je weten wanneer je er terechtkunt? Klik hier voor een handig overzicht. 

Naar de film in januari 

Ook in 2019 blijft dinsdag filmdag in cc Binder! In januari steken we al meteen van wal met heel wat kleppers. 

- 8 januariKursk 

- 15 januariIf Beale Street Could Talk (Film Fest Gent On Tour) 

- 22 januariDe collega's 2.0 

- 29 januariCapharnaüm 

Zeker zijn van een zitje in de zaal? Bestel dan nu al je ticket. 
Ontdek alvast de andere films voor het voorjaar van 2019

UiTgelicht: fototentoonstelling
Charlie De Keersmaecker over de Schelde

Cc Binder heeft een gloednieuwe exporuimte. De eerste die daarin zijn werk mag tentoonstellen? Charlie De Keersmaecker. De gerenommeerde fotograaf is bekend in binnen- én buitenland. En heeft zijn roots in … Sint-Amands. Deze zomer maakte hij er een prachtige reeks over de mooiste Scheldebocht. Het resultaat daarvan bewonder je tot en met 28 maart gratis in cc Binder (vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van het cc). 

Op donderdag 21 februari gidst Charlie De Keersmaecker je zélf door zijn expo. Wil je erbij zijn? Reserveer alvast je gratis ticket in de webshop van Puurs-Sint-Amands. 

Liefhebber van fotografie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Want Charlie bundelde al zijn foto's uit de expo in het boek Down By The River. Een collector's item dat absoluut thuishoort in je boekenkast.

Bestel het boek

Doe de K.I.P.-wandeling

Het is weer tijd voor K.I.P. … Kunst In Puurs! Nieuwe kunstwerken sieren het straatbeeld. Wil jij ze allemaal ontdekken tijdens een toffe wandeling? Een gratis plannetje wijst je de weg! Download het hier. Of haal het op in: 

- Gemeentehuis Puurs 
- Gemeentehuis Sint-Amands 
- Bib Puurs 
- Bib Sint-Amands 
- cc Binder 
- GC de Nestel 
- Sociaal Huis Puurs 
- Dienstencentrum Paepenheide (Breendonk) 
- Dienstencentrum De Nieuwe Ark (Ruisbroek) 
- Café DEKOL 
- Fortcafé De Batterie 

Uitschrijven?

Jij abonneerde je destijds op de nieuwsbrief van je gemeente. Daarom gingen wij ervan uit dat jij ook nu geïnteresseerd blijft in Puurs-Sint-Amands. Is dat niet zo en wil jij deze mail niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief.

Facebook
Website
Email
Instagram
© Gemeente Puurs-Sint-Amands | 2019

communicatie@puursam.be

Wil je de manier van e-mails ontvangen veranderen?
Je kunt je instellingen aanpassen of je uitschrijven voor deze nieuwsbrief.