Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 januari 2019

Gemeente Mol: Nieuwe uitgave groepsbrochure ‘Met z’n allen naar #MooiMol’ nu verkrijgbaar

Nieuwe uitgave groepsbrochure 'Met z'n allen naar #MooiMol' nu verkrijgbaar

De vernieuwde uitgave van de groepsbrochure 'Met z'n allen naar #MooiMol' is nu verkrijgbaar. In deze brochure vind je tal van mogelijkheden die onze gemeente biedt voor een goed gevulde groepsuitstap met zowel kinderen als volwassenen. Download gratis een exemplaar via www.visitmol.be/groepsuitstappen of haal de brochure bij de dienst toerisme, Markt 1a.

Lees verder

Schrijf nu in voor ontmoeting 'Oud lief ik hou van jou' op 14 februari

Plus 75-jarigen en rolstoelvaste en/of zwaar zorgbehoevende 65-plussers uit onze gemeente zijn uitgenodigd op de ontmoeting 'Oud lief ik hou van jou'. Deze vindt plaats op donderdag 14 februari in het Miloheem, Milostraat 13. Deelnemen kost 20 euro, maaltijd inbegrepen. Wil je erbij zijn? Inschrijven kan tot en met 23 januari aan de balie van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Het aantal plaatsen is beperkt. Je mag met vrijetijdscheques betalen.

Lees verder

Stem op jouw favoriet voor publieksprijs sportlaureaten 2018

Wie verdient volgens jou de publieksprijs sportlaureaten 2018? Stem voor 28 januari 2019 op jouw favoriet. Let op! Je mag maar één stem uitbrengen. De huldiging vindt plaats op 1 februari in Schouwburg Rex.

Lees verder

Mogelijk beurtelings verkeer op Rozenberg vanaf maandag 7 januari

Door bouwwerken op een werf langs de Rozenberg ter hoogte van huisnummer 19-21 geldt er tussen maandag 7 januari en maandag 4 februari op bepaalde momenten éénrichtingsverkeer. Dit éénrichtingsverkeer wordt ingericht door de aannemer wanneer er leveringen voor de werf plaatsvinden. De leveringen moeten gebeuren buiten de ochtend- en avondspits, rekening houdend met de begin- en einduren van de scholen. Als het éénrichtingsverkeer geldt, voorziet de aannemer een veilige doorgang voor voetgangers en fietsers.

Lees verder