Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 januari 2019

Gemeente Boom: Sloop Chiro-gebouw start op 7 januari 2019

Sloop Chiro-gebouw start op 7 januari 2019
Op maandag 7 januari 2019 wordt gestart met de sloop van het voormalige Chiro-gebouw in de Kerkstraat.
Lees verder

Ereschepen Guido Van Dijck overleden
Woensdag bereikte ons het droevige bericht dat ereschepen Guido Van Dijck ons op 74-jarige leeftijd ontvallen is. Dhr. van Dijck was van 1988 tot 2000 schepen voor CVP en onder meer bevoegd voor sport, cultuur, communicatie en toerisme.
Lees verder

Oproep kandidaten adviesorgaan bibliotheek
Ben je ge├»nteresseerd in de werking van de bib? Wil je mee nadenken over de rol die de bib in onze gemeente kan spelen? Geef je graag feedback over toekomstige en lopende bib-projecten? Sta je te popelen om nieuwe idee├źn op tafel te leggen?
Lees verder

Inschrijvingen sportkampen starten op 7 januari om 9u
Wil je je kind graag inschrijven voor een sportkamp in de krokusvakantie? Dat kan via iSchool vanaf maandag 7 januari om 9u.
Lees verder

Buurtsport voor kinderen vanaf 6 jaar
Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er op woensdagnamiddag activiteiten. De sportactiviteiten vinden plaats aan het Van Cleemputplein. In de wijk KaDrie vind je den Uit aan het lokaal in de Antwerpsestraat 445.
Lees verder

CLUBNIEUWS – Judoschool Fudji-Yama
In zijn eerste jaar bij de seniors wist Matthias Casse reeds op te klimmen tot de 8ste plaats op de worldranking. Na zijn 7de plaats op het WK in september, werd hij op 15 december 5de op de Masters in het Chinese Guangzou, waar enkel de 16 besten van de wereld mogen aan deelnemen.
Lees verder