Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 8 januari 2019

Gemeente Boom: CLUBNIEUWS –Biljartclub EBA

CLUBNIEUWS –Biljartclub EBA
In het weekend van 18 – 20 januari 2019 organiseert Biljartclub EBA in samenwerking met het gemeentebestuur het Belgisch kampioenschap artistiek biljart ereklasse.
Lees verder

Sportkampen in de krokus- en paasvakantie
Wil je je kind(eren) graag inschrijven voor een sportkamp tijdens de krokus- of de paasvakantie? Dat kan je vanaf nu al online voor de krokus- en vanaf februari voor de paasvakantie.
Lees verder

Sport na School – Secundair Onderwijs
Ben jij iemand die graag van alles wat doet? Of wil je gewoon iets anders proberen? Dan is de SNS-pas iets voor jou. Van 14 tot 18 januari kan je gratis deelnemen aan de activiteiten, maak hiervan gebruik!
Lees verder

Boomse Sportproevers – racketlon
Op vrijdag 22 februari om 19u kan je deelnemen aan de racketlon. Deze avond wordt er softball, tafeltennis en badminton gespeeld. Materiaal is voorzien.
Lees verder

Tentoonstelling in het gemeentehuis
Nog tot 19 januari kan je in het Boomse gemeentehuis de illustraties van Kristel Nijskens komen bewonderen. Naast haar fotowerk, is Kristel Nijskens ook actief als illustrator.
Lees verder

Die verdammte Spielerei und Kameraden brengen 'Pakske Klassiek'
In Pakske Klassiek ruilt Die Verdammte Spielerei witte voor zwarte marcels. En straatmuziek voor klassiek. Muziek van Bach tot Bartok. gebracht in één van de vele historische bouwwerken die ons land rijk is.
Lees verder