Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 4 januari 2019

5 zaken waarop je moet letten als je een woonlening afsluit

5 zaken waarop je moet letten als je een woonlening afsluit
De zoektocht naar een woonlening vereist enig rekenwerk. En daarbij houden kredietnemers best rekening met enkele zaken die de bankier liever niet vertelt.
Lees verder

Last van een winterdipje? Zo ga je toch elke dag welgemutst naar je werk
Daar zijn de donkere weken weer met natte, kille en vooral korte dagen. Wie elke werkdag halsstarrig uitkijkt naar het dekentje in de zetel 's avonds, kan last hebben van een winterdip. Maar life goes on en elke dag is het weer op naar de werkvloer. Hoe maak je zo'n dip draaglijker voor jezelf en je collega's?
Lees verder

Slappe beurzen zorgen voor 10 miljard euro meer op spaarboekjes
De slappe prestaties van de beurzen hebben de Belgen ertoe aangezet hun spaarboekje extra aan te dikken. In één jaar tijd is er ruim 10 miljard euro bijgekomen.
Lees verder

Vijf tips voor een goed evaluatiegesprek
Tijdens een evaluatiegesprek beoordeelt je leidinggevende je prestaties van de afgelopen periode. Je sterke en zwakke punten komen aan bod. Hoe reageer je hier het best op? En welke houding neem je aan?
Lees verder

De Lijn investeert dit jaar ruim 300 miljoen euro in nieuwe vloot en infrastructuur
De Vlaamse vervoersmaatschappij De Lijn zal dit jaar meer dan 300 miljoen euro investeren in nieuwe bussen, trams, extra aanbod en infrastructuur. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) meegedeeld.
Lees verder

"We zijn te snel gestopt met het opruimen van de financiële sector. Daar betalen we ooit een prijs voor"
Een verdere escalatie van extreem populisme en een nieuwe koude oorlog. Neen, de Nederlands-Brits-Amerikaanse econoom Willem Buiter ziet 2019 niet bepaald rooskleurig tegemoet. "Ik zou ten gepaste tijde een kaarsje branden."
Lees verder