Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 7 december 2018

Wie blijvend aan de slag wil in finance, specialiseert zich best in deze functies

Wie blijvend aan de slag wil in finance, specialiseert zich best in deze functies
Is er nog werk in de financiële sector? Ja, de automatisering leidt wel degelijk tot nieuwe banen die ook nog eens behoorlijk complex zijn. Ingewikkelde regelgeving, digitale veiligheid en big data. Vacature.com ging op zoek naar de banen van de toekomst in de financiële sector.
Lees verder

Van bank veranderen gaat nu veel gemakkelijker
Als je niet langer tevreden bent met de dienstverlening van je bank, kan je vlot overstappen naar een andere financiële instelling. Met dank aan de gratis bankoverstapdienst Bankswitching: die zorgt ervoor dat een overstap soepel verloopt.
Lees verder

Topvrouw Huawei gearresteerd op verzoek VS
Meng Wanzhou, de financieel directeur van Huawei, is in Vancouver gearresteerd. De topvrouw van de Chinese telecomgroep wordt zeer waarschijnlijk uitgeleverd aan de VS. De Aziatische beurzen vrezen een nieuwe episode in de handelsoorlog tussen China en de VS.
Lees verder

Socialistische vakbond vindt voorstellen van Bpost onvoldoende
De achterban van de socialistische overheidsvakbond ACOD heeft de voorstellen van de directie van Bpost een onvoldoende gegeven. Dat zegt ACOD-secretaris Jean-Pierre Nyns. De voorstellen van de directie kwamen er eind november na lange onderhandelingen met de bonden. Voorafgaand werd dagenlang gestaakt bij het postbedrijf.
Lees verder

Beurzen kleuren dieprood: slechtste dag in 2,5 jaar
De Europese beurzen hebben hun slechtste dag in ruim twee jaar achter de rug. In Brussel tuimelde de belangrijkste graadmeter, de Bel20-index, ruim 3,42% lager tot 3.342,8 punten. Daarmee staat de Brusselse beurs op zijn laagste peil in twee jaar. Het is van 24 juni 2016 geleden dat de Bel20 zo'n inzinking kende. 
Lees verder