Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 4 december 2018

Stad Tongeren: Materialen te koop

Materialen te koop
De stad Tongeren verkoopt een aantal afgedankte materialen zoals kasseien, beugels om borduren te plaatsen en oude verkiezingsboxen.
Lees verder

Omleidingsweg - nachtelijke asfaltwerken Bilzersteenweg
Tijdens de nacht van woensdag 5 op donderdag 6 december wordt een nieuwe toplaag in asfalt aangelegd over de hele breedte van de werfzone op Bilzersteenweg. Om vlot en veilig te kunnen werken, wordt de Bilzersteenweg dan in beide richtingen afgesloten voor verkeer van 20 tot 6 uur.
Lees verder

Neem als ondernemer deel aan de grootste zoektocht van Vlaanderen en zet uw zaak volgende zomer in de kijker bij zo'n 20.000 bezoekers!
In 2019 gaat de Davidsfonds zomerzoektocht door in Tongeren en Bilzen. Deze zoektocht bestaat uit een fiets-, wandel- en autoparcours. Jaarlijks lokt deze zoektocht duizenden gasten/bezoekers waarvan een groot aantal verblijfstoeristen. De routes starten en eindigen in onze stad.
Lees verder

Aflossingsloop
Vrijdag 7 december bent u weer welkom in stadspark De Motten voor de aflossingsloop op de Finse piste. Alle Tongerse sport- en jeugdverenigingen - maar ook gelegenheidsploegjes (min. vijf deelnemers) - kunnen deelnemen aan dit evenement.
Lees verder

Eindejaarsactie donderdagmarkt
Koop op 6, 13, 20 & 27 december op de donderdagmarkt in Tongeren en win een gevulde trolley ter waarde van 125 euro.
Lees verder

Gratis feestbussen
Zet de laatste dag van het jaar samen met vrienden en familie een stapje in de wereld. De Lijn brengt u naar het feest en daarna ook weer veilig naar huis.
Lees verder