Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 6 december 2018

Heeft het nut om jaarlijks meer dan 960 euro te besteden aan pensioensparen?

Heeft het nut om jaarlijks meer dan 960 euro te besteden aan pensioensparen?
Met het jaareinde in zicht beseffen veel mensen dat ze nog de nodige stortingen moeten doen voor hun pensioenspaarpot. Andere overwegen misschien om in 2019 eindelijk eens met pensioensparen te beginnen. We zetten enkele essentiĆ«le vragen en bijhorende antwoorden op rij.  
Lees verder

"Apple koopt Tesla" en andere voorspellingen voor 2019
De Deense Saxo Bank heeft haar jaarlijkse oefening gemaakt met 10 uitzonderlijke voorspellingen voor het komende jaar.
Lees verder

Telenet blijft lonken naar Waalse markt
Telenet heeft de ambitie om ook in Walloniƫ een volledig pakket telecomproducten aan te bieden, nog niet losgelaten. Topman John Porter "denkt ernstig na" over alternatieven als het niet zou lukken om de Waalse operator Voo over te nemen.
Lees verder

Helaas: uw elektronica gaat niet langer leven
De Europese Commissie verzwakt haar plannen om vervroegde veroudering van elektronica tegen te gaan. Eerst wou ze producenten verplichten hun toestellen makkelijker herstelbaar te maken. Zo ver komt het niet. Een inspanning om die elektronica makkelijker recycleerbaar te maken volstaat.
Lees verder

Wie gelooft Koen Van Gerven nog?
Analisten en beleggers vertrouwen Bpost niet meer. Prognose na prognose kalft het geloof af. Nu ook het dividend niet langer houdbaar is, klinkt de vraag naar de houdbaarheid van topman Koen Van Gerven almaar luider.
Lees verder

Pence-effect slaat toe op Wall Street: topbestuurders schuwen vrouwen uit angst voor #MeToo
De #MeToo-beweging leidt op Wall Street tot onbedoelde gevolgen: mannelijke topbestuurders schuwen vrouwen alsof het melaatsen zijn, uit angst voor beschuldigingen van ongewenste intimiteiten. 
Lees verder