Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 7 december 2018

Gemeente Mol: Wat heb jij nodig bij de opvoeding van je kind? Laat het ons weten en win!

Wat heb jij nodig bij de opvoeding van je kind? Laat het ons weten en win!

Welke grote en kleine vragen over je grote of kleine kinderen houden jou bezig? Laat weten wat jij nodig hebt en help ons zo om van Huis van het Kind regio Mol een huis te maken op maat van ouders, grootouders, hulpverleners,... Dien jouw idee├źn, suggesties, vragen,… uiterlijk op zondag 16 december in via www.gemeentemol.be/top3huisvanhetkind en win een strip van Familie De Koninck!

Lees verder

Huis van het Kind schenkt 2,5 euro per leerling voor bevorderen welzijn

Onze secundaire scholen dragen het welzijn van hun leerlingen hoog in het vaandel. Zo blijkt uit een massale reactie op de projectoproep van Huis van het Kind regio Mol. De scholen konden projectvoorstellen indienen die het psychologisch welzijn van hun studenten bevorderen. Na goedkeuring ontvangen ze 2,5 euro per leerling om de projecten dit schooljaar nog te realiseren. Alle scholen gingen in op dit aanbod, kregen een goedkeuring en werken de projecten op korte termijn uit.

Lees verder

Toegang tot 'Wintersfeer op het Zilvermeer' enkel met vooraf besteld ticket!

Enkel wie een ticket heeft, krijgt op vrijdag 14 december toegang tot het evenement 'Wintersfeer op het Zilvermeer'. Bestelde je nog geen ticket? Doe het dan nu via www.zilvermeer.be. Volwassenen betalen 4 euro per ticket. De tickets voor kinderen jonger dan 6 jaar zijn gratis, maar ook deze moet je vooraf bestellen.

Lees verder

Molse Tijdingen 2018 met extra aandacht voor Charles de Broqueville nu te koop

Het boek 'Molse Tijdingen 2018' is vanaf 8 december te koop! In deze 26ste editie gaat bijzondere aandacht naar Charles de Broqueville. Voor 20 euro koop je al een exemplaar bij de dienst erfgoed in 't Getouw, Molenhoekstraat 2, of bij een van de verkooppunten. Geniet van 250 bladzijden Molse geschiedenis, rijk geïllustreerd met honderden foto's. Een leuke cadeautip!

Lees verder