Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 17 december 2018

Gemeente Mol: Bekendmaking zetelverdeling Bijzonder Comité Sociale Dienst

Bekendmaking zetelverdeling Bijzonder Comité Sociale Dienst

Op 1 januari 2019 gaat het nieuwe decreet lokaal bestuur in. Dat betekent onder andere dat de gemeenteraad en de OCMW-raad uit dezelfde personen bestaat. Datzelfde geldt voor het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau. Voor enkele specifieke bevoegdheden wordt een bijzonder comité voor de sociale dienst opgericht.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen, niveau E, contractueel dienstverband. Het gaat om een tewerkstelling voor bepaalde duur (vervangingscontract). Solliciteren kan enkel door je ten laatste op 31 december 2018 te registreren op www.mol.sgpool.be of een mail te sturen naar vacature@gemeentemol.be.

Lees verder

Geen Peuterspeelpunt op 21, 26, 28 december en 2 en 4 januari

Op 21, 26 en 28 december en op 2 en 4 januari is Peuterspeelpunt uitzonderlijk gesloten. Normaal gaat Peuterspeelpunt elke woensdag- en vrijdagvoormiddag door van 8.30 tot 12 uur. Tijdens schoolweken spreken we af in Kinderclub 't Krekeltje (Molderdijk), tijdens de schoolvakanties in Kinderclub Bieke (Ginderbuiten).

Lees verder

Doe eens wat vrije tijd cadeau met eindejaar: schenk vrijetijdscheques!

Al eens gedacht aan een stevige portie vrije tijd als eindejaarscadeau? Maar liefst 267 organisaties/verenigingen en een 100-tal kermisattracties in de Molse gehuchten aanvaarden de vrijetijdscheque als betalingsmiddel. De cheque is verkrijgbaar in verschillende bedragen aan de onthaal- en informatiebalie in 't Getouw, de balie in Ten Hove en de balie van het Sociaal Huis. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vrijetijdscheque.

Lees verder