Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 1 december 2018

Gemeente Edegem: Mont Ventoux 2019

Mont Ventoux 2019
De Mont Ventoux ... Edegem laat 'm niet los ! Het Sporta-initiatief om per fiets de Mont Ventoux te beklimmen bestaat 15 jaar. Edegem zet voor de tiende keer een groepsdeelname op, samen met partners zoals het UZA, Fitopia en Volvo-Scancar. Ook jij kan deel uitmaken van dit evenement, dat doorgaat op zaterdag 22 juni 2019. We nodigen Edegem opnieuw uit om hieraan deel te nemen. Het vraagt...
Lees verder

Club27: Light of Day
Light of Day is een concept dat de ziekte van Parkinson onder de aandacht brengt en door de oraganisatie van concerten geld inzamelt voor onderzoek.   Topartiesten als Joe D'Urso en Vini "Mad Dog" Lopez komen een avond lang "rocken tegen Parkinson". De opbrengst gaat rechtstreeks naar Light of Day.
Lees verder

Jeugdsport badminton 2018
Badminton initiatie voor alle kinderen van het basisonderwijs.
Lees verder

Winterwondermarkt
Ook dit jaar wordt het Gemeenteplein weer omgetoverd tot een gezellige winterse markt met eetkraampjes, snuisterijen, muzikale omkadering,… Redenen genoeg om af te zakken naar het centrum van Edegem! Geen tijd om op zaterdag je favoriete winkel te bezoeken? Zondag zetten Edegemse winkels hun deuren open zodat jij die laatste kerstinkopen nog kan doen.
Lees verder

Kampvuuravond met Koen Kohlbacher
Samen rond een kampvuur zingen is altijd een bijzondere belevenis. De bioklas organiseert een Bonte Kampvuuravond in Fort 5 met Koen Kohlbacher als orkestleider. Een warme en gezellige avond vol met kampvuurklassiekers en vergeten pareltjes waar je met het hele gezin van kan genieten. Op het einde zijn er soep en marshmellows om je aan te verwarmen.
Lees verder

Door het oog van de naald
Ferdinand Roevens en Mark Mariƫn - schilderijen Een scherp oog, een kritische blik, liefde voor precisie en passie voor schilderen: de ingrediƫnten voor de innige vriendschap tussen mentor Ferdinand en leerling Mark. "Door het oog van de naald" is een vlag die de lading dekt. De schilderijen van beide kunstenaars tonen uiterst realistische beelden. Deze tentoonstelling is...
Lees verder