Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 6 december 2018

Gemeente Boom: Volg Gemeente Boom ook op Facebook

Volg Gemeente Boom ook op Facebook
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in Boom via onze Facebookpagina. Regelmatig publiceren wij hier nieuws over wegenwerken, evenementen, aanpassingen,...
Lees verder

Boom Wintersfeer komt er weer aan
Van donderdag 20 december tot en met zaterdag 23 december organiseert de gemeente Boom voor de vierde keer 'Boom Wintersfeer'. We toveren in die periode de Grote Markt opnieuw om tot een sfeervol winterdorp. Nieuw is dit jaar een authentieke draaimolen van zo'n zeventig jaar oud.
Lees verder

Terugbetaling verdelging wespennesten kan digitaal
Het gemeentebestuur besliste eerder al dat er een (financiƫle) toelage wordt gegeven aan de Bomenaars die een wespennest moeten verdelgen. Het gaat hier om een tussenkomst van 24,20 euro, die je digitaal kan aanvragen.
Lees verder

Gemeentelijke diensten er even tussenuit
Het gemeentehuis sluit de deuren van maandagmiddag 24 december 2018 (12u) tot en met dinsdag 1 januari 2019. Ook de administratie van het OCMW en het woonzorgcentrum is die week gesloten. Vanaf woensdag 2 januari 2019 openen we weer.
Lees verder

Film bij CC de Steiger: Human Flow
Op dinsdag 18 december (20.15u) kun je in de schouwburg naar de film Human Flow, een documentaire over vluchtelingen, gemaakt door de Chinese kunstenaar Ai Weiwei.
Lees verder

Installatievergadering op 3 januari 2019
Deze week werd de samenstelling van het nieuwe College van Burgemeester en Schepenen bekend gemaakt. Op donderdag 3 januari 2019 wordt ook de nieuwe gemeenteraad ingezworen en geĆÆnstalleerd.
Lees verder