Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 30 november 2018

Hoeveel verdient een arts in AZ Sint Jan Brugge?

Hoeveel verdient een arts in AZ Sint Jan Brugge?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in AZ Sint Jan Brugge?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in AZ Alma Eeklo?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in AZ Alma Eeklo?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in AZ Turnhout?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in AZ Turnhout?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in het Heilig Hartziekenhuis Lier?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in het Heilig Hartziekenhuis in Lier?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in het Heilig Hartziekenhuis Mol?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in het Heilig Hartziekenhuis in Mol?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in AZ Sint-Maria Halle?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in AZ Sint-Maria Halle?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in Algemene kliniek Sint-Jan Brussel?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in Algemene kliniek Sint-Jan Brussel?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in Jessa Ziekenhuis Hasselt?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in Jessa Ziekenhuis Hasselt?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in AZ Lokeren?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in AZ Lokeren?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in AZ Heilige Familie Rumst-Reet?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in AZ Heilige Familie in Rumst-Reet?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in Sint-Rembertziekenhuis Torhout?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in AZ Glorieux Ronse?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in AZ Glorieux in Ronse?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in AZ Sint-Dimpna Ziekenhuis Geel?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in AZ Sint-Dimpna Ziekenhuis Geel?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in AZ Jan Palfijn Gent?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in AZ Jan Palfijn Gent?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in AZ Diest?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in AZ Diest?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in Sint-Franciscusziekenhuis Heusden-Zolder?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder?
Lees verder

Hoeveel verdient een arts in Clinique Ste-Anne/St-Remi in Brussel?
Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want net dit puzzelstukje ontbreekt in de zoektocht naar het betaalbaar houden van onze gezondheidszorg. Hoeveel verdient een specialist in Clinique Ste-Anne/St-Remi in Brussel?
Lees verder

De idiote studieadviezen van PMS en CLB: "Ik moest stewardess worden, omdat ik lange benen had"
Nadat Zuhal Demir (N-VA) in Die Huis op Eén had gezegd dat 'het PMS' in haar een naaister zag, werden op sociale media vernietigende PMS-verhalen gedeeld. "Fuck die klootzakken van het PMS!" Is er in de huidige Centra voor leerlingenbegeleiding meer vertrouwen?
Lees verder

Antropologe Bambi Ceuppens: "De witte man komt overal mee weg"
Over een week opent in Tervuren het AfricaMuseum opnieuw de deuren. Antropologe Bambi Ceuppens, die meewerkte aan de transformatie, vertelt wat we nog niet wisten over ons koloniale verleden én legt uit waarom debat over Zwarte Piet belangrijk is. "Het is een emancipatiestrijd. En dit is een fase waar we door moeten."
Lees verder

Ieder huis zijn paspoort: overheid en bedrijf komen met platform om belangrijke documenten te verzamelen
Iedere woonst in Vlaanderen krijgt volgende week zijn eigen digitaal paspoort, dat alle keuringen, attesten en vergunningen verzamelt. Naast dat overheidsinitiatief komt er ook een private Homepass, waarmee 135.000 gezinnen hun documenten zullen kunnen delen met pakweg de notaris.
Lees verder